keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

I WILL SPEND A CASUAL VACATION

Mun kesäloma on alkanut tosi kivoissa tunnelmissa. En ole vielä ennättänyt tekemään mitään erikoista, mutta silti mulla on koko ajan tosi kiva fiilis. Luulen sen johtuvan aurinkoisesta säästä ja rennosta lomamoodista, jonka saavutin todella nopeasti.
Haluan viettää tämän kesän rennosti, sillä elokuussa mulla alkaa lukio. Eli toisin sanoen todella rankat kolme vuotta, joten sitäkin suuremmalla syyllä aion nyt viettää rennon ja hauskan kesän. Olen ansainnut sen.

Haluan elää hetkessä, enkä suunnitella liikoja mun menemisiä. Tietysti mulla on pari suunnitelmaa, muun muassa Turkkiin matkustaminen, mutta muuten en halua suunnitella liian tarkasti. Halaun elää fiiliksen mukaan. Jos joku päivä halaun mennä ja tulla koko ajan, niin sitten teen niin, mutta jos toisena päivänä halaun maata vain sängyssä ja katsoa Netflixiä niin sekin on ihan okei.
Ainakin itse olen huomannut, että mua stressaa sellainen kaiken suunnittelu tosi paljon. Jos vaikka esimerkiksi suunnittelen tarkkaan mitä aion syödä päivän aikana, niin en osaa enää ajatella muuta kuin sitä syömistä. En usko tuollaisen käyttäytymisen olevan hyvästä. Tästäkin syystä aion pitää tosi rennon loman.

OOTD: takki: h&m, aurinkolasit: h&m, mekko: veromoda, rannekello: timanttiset, laukku: h&m, kengät: h&m
xjassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti