tiistai 9. toukokuuta 2017

IT'S SKIRT TIME

Hameet ja mekot on aina ollut mulle tosi tärkeitä, tai oikeastaan kaikki vaatteet. Varsinkin keväisin ja kesäisin rakastan pukea hameen tai mekon päälle ilman pelkoa kylmyydestä. Itse asiassa minut näkee kesällä tosi harvoin housut tai shortsit päällä, mekot ja hameet on mulla paljon yleisempiä. Torstaina uskalsin pukea ensimmäistä kertaa hameen pitkään aikaan(Nyt ulos katsellessa ei tulisi mieleenkään. Siellä on kylmä ja sataa räntä/lunta)! Ja siitä tuli tosi kiva fiilis. Hameet, mekot ja revityt farkut on se mun juttu ja voisin oikeasti pukea vain niitä mun päälle.
Tuntuu oikeasti tosi kivalta, että oon löytäny vaatteista sen mun oman jutun. Se on vaikea löytää ja helposti menee tarkasti massan mukana. Itse yritän vältellä sitä, vaikka multakin niitä massavaatteita löytyy.
Mun mielestä ihmisten pitäisi uskaltaa pukeutua juuri siten kuin itse haluaa. Tarkasti massan mukana kulkeminen sopii joillekkin, mutta ei kaikille. Erilaisemmat vaatteet on mun omasta mielestä paljon kivempia ja ihmisten pitäisi uskaltaa pukea niitä helpommin.
OOTD: takki: h&m, paita: bik bok, hame: ginatricot, aurinkolasit: Turkista, kengät: h&m
xjassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti