lauantai 20. toukokuuta 2017

A PERFECT DAY

Eilinen oli mulla kaikin puolin aivan ihana päivä, ehkä jopa täydellinen. Eilen oli aivan ihana sää ainakin täällä Lahdessa sekä Helsingissä, kummassakin lämpötila oli reippaasti yli 20 astetta! Näitä lämpötiloja lisää. Näin Helsingissä ystävääni Mariamia ja matkustin sinne toisen ystäväni Juulian kanssa.
Mun mielestä Helsinki on tosi kaunis kaupunki, varsinkin kesällä. Siellä on paljon kauniita vanhoja rakennuksia ja siellä vain huokuu jotenkin kesä enemmän. Ihmiset vaikuttaa paljon iloisemmilta, kuin Lahdssa ja kaikki tuntuu vaan paremmalta. Paitsi ehkä mukkulakivillä kävely avokkaat jalassa, hah.
Kävimme ottamassa asukuvia Tuomiokirkolla ja muutenkin pyörittiin sen läheisyydessä aika paljon. En kestä kuinka nätti päivä eilen oli! Nautin niin paljon kesästä ja lämpimistä auringon säteistä, kesän tullessa tuntuu että olen jopa ihan eri ihminen kuin talvella. Niin paljon kesä vaikuttaa muhun.
"Otetaan susta sellainen Himoshoppaajan unelmat -kuva!" Mariamin mukaan näytin juuri sellaiselta rikkalta shoppaajatytöltä mun korkokenkien ja kassien kanssa, hah.
Miten teidän viikonloppu on alkantu?
xjassu

6 kommenttia:

  1. Eilen oli kyllä aivan ihanan lämmin! Ja Helsinki on kyllä niin nätti paikka, toivoisin että joskus voisin vain mennä sinne päiväksi kävelemään ja kuvailemaan, aina sinne mentäessä kun on jotain ohjelmaa suunniteltuna...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustskin tuntuu usein, että Helsinkiin mentäessä kaikki on suunniteltua..

      Poista
  2. Helsinki oli kyllä eilen niin ihana! <3

    VastaaPoista
  3. Nää kelit on ollu kyllä ihan mahtavia ja sun päivä Stadissa kuulosti tosi kivalta! <3

    VastaaPoista