torstai 23. helmikuuta 2017

WHAT IS GOING ON?

Mulla on juuri nyt monta asiaa meneillään  ja se stressaakin jonkin verran. Mulla oli viime viikolla yhteiskuntaopin koe, jonka tulokseen en ole täysin tyytyväinen. Tiistaina oli puolestaan fysiikan sekä maantiedon koe. Maantiedon kokeesta sain yllättäen mielestäni tosi hyvän tuloksen. 
Lähetän pian yhteishaun päätöksen ja oponi mielestä mulla on riskihaku. Tavallaan ymmärrän hänen pointtinsa, mutta jollain tapaa keskustelu jätti vähän huonon ja epäröivän fiiliksen. Haen siis pelkästään lukioihin alle kasin keskiarvolla. Kaikkiin hakuni lukioihin on tähän asti päässyt kuitenkin vähintään 7.5 keskiarvolla, joten olen aika hyvillä fiiliksillä hakuni suhteen. Haen Lahden lisäksi myös Helsinkiin sekä Orimattilaan. Itse asiassa ensimmäinen Lahden lukio on haussani vasta neljäntenä, hah.
Kauan odottamani talviloma alkaa onnekseni perjantaina! Mulla ei ole lomalle mitään tarkkoja suunnitelmia. Toivon, että saan ladattuja akkuja sekä näkeväni enemmän ystäviäni. Nyt en ole ehtinyt heitä hirveästi näkemään kaikkien koulu juttujen takia. Menen todennäköisesti käymään Järvelässä ja menen ehkä ystävälleni Peppiinalle yöksi. Meinasimme Peppiinan kanssa, että voisimme käydä jossain eri kaupungissa, mutta saapa nähdä menemmekö.
Ihanaa loppuviikkoa <3
OOTD: takki: carlings, lippis: stadium, kaulahuivi: kirpputori, neule: h&m, hanskat: gloria, farkut: ginatricot, kengät: h&m
xjassu

10 kommenttia:

 1. Miullaki olisi pian yhteishaku edessä! Itse aion laittaa vain kaksi vaihtoehtoa, lukio toisena johon kyllä ainakin luulen pääseväni melkein ysin keskiarvolla. Luulen kyllä, että ihan varmasti pääset johonkin hakemaasi lukioon! Meidän opo ei ole mitään tuollaisia puhunutkaan, nyökkinyt vain ja sanonut okei kun ollaan mietitty jatko-opintojamme....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meiän opolla on joku pakkomielle musta kun on aina urkkimassa tarkemmin vain mun asioita :D

   Poista
 2. Tsemppiä hei sulle! Nää kuvat on upeet, toi auringonvalo osuu jotenkin tosi kivasti näissä :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä yhteishakuun, toivottavasti pääset just sinne minne haluut! :)

  VastaaPoista
 4. Muistan ton yhteishaun kuumottelun, etenkin kun just pallottelin myös pitkään Lahden ja Heinolan lukioiden välillä. Lopulta laitoin haun Heinolaan vaikka olisin päässyt melkeenpä mihin vain yli 9 keskiarvolla. En kuitenkaan kadu päätöstä yhtään! :-) Jokaisessa lukiossa on etunsa ja uskon että päädyt sulle sopivaan, tsemppiä!

  rosaiidaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki pallottelin pitkään et mihin järjestyksee laitan mun vaihtoehdot :D Toivotaan parasta ja kiitos!

   Poista
 5. Tsemppiä paljon! :) Ps. Ihanat asukuvat<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista