maanantai 17. heinäkuuta 2017

THE PACKING POST

Lähden torstaina kahdeksi viikoksi Marmarikseen eli Turkkiin ja teidän toiveesta päätin tehdä pakkauspostauksen. Mietin pitkään, että millä tavalla toteutan tämän. Video kävi moneen kertaan mielessä, mutta editointitaitoni ja hermoni huomioon ottaen ajattelin ettei se ehkä ole se mun tapa tehdä tätä. Mietin myös, että voisin vain selittää miten pakkasin ja mitä otan mukaan. Mielestäni se olisi kuitenkin vähän tylsä tapa.
Päätinkin vain antaa asian ja ideoiden muhia päässäni ihan rauhassa ja aloin lukea muita blogeja vain huvin vuoksi. Törmäsin moneen numeroina-postaukseen eli jokin asia kerrotaan numeroin. Esimerkiksi Valttteri Sandberg teki Ruis Rockista postauksen tuohon tyyliin. Hän kertoi kuinka muun muassa kuinka monta asua hänellä oli ja kuinka monet haisevat jalat tapahtumassa oli.
Niinpä sain idean toteuttaa pakkauspostaukseni tähän tyyliin. Kiitos monelle bloggaajelle tästä inspiraatiosta!
Nämä jutut pääsevät mukaani Marmarikseen:
12 asua, jotkut koostuu vain yhdestä vaatteesta ja jotkut monesta eri elementistä.
2 uimapukua tai oikeastaan yhdet bikinit ja yksi kokouimapuku
3 laukkua, laukkufriikkinä näiden päättäminen oli hankalaa.
3 paria kenkiä eli kolmet erilaiset korkokengät ja yhdet korottomat kengät. Aion ostaa Turkissa varmaan vielä jotkut varvassandaalit tai vastaavat rantapäiviä varten.
1 Sinkkuelämää: Ensimmäinen kesä New Yorkissa -kirja
5 huulituotetta, joista neljä on huulipunia ja yksi huulikiilto
xjassu

4 kommenttia:

  1. Osaisinpa itekin pakata tälleen suhkot kevyesti ! Mä otin puolet omaisuudesta mukaan Berliiniin vaikka olisin pärjännyt puolella määrällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienemmän painorajan takia oli pakko miettiä vähän tarkemmin kuin ennen :D Vielä viime vuonnakin pakkasin aivan liikaa vaatetta mukaan..

      Poista
  2. Tää postausidea on mun mielestä tosi hauska! Hyvää matkaa :D

    VastaaPoista