torstai 20. heinäkuuta 2017

HELLO FROM AIPORT

Olen nyt Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja aivan innoissani tulevasta lomasta. Odotan innolla vanhojen ystävien ja tuttujen näkemistä sekä kuumuudellaan melkein tappavia iltapäiviä. Odotan myös hyvää ruokaa ja vitsailuja. Odotan myös aamuyön pikkutunteina hotellille takaisin kävelyjä ja ylipäätään sitä aivan mahtavaa fiilistä, mikä mulla on aina kun olen Marmariksessa. 
Ennen kaikkea toivon lomaltani rentoutumista ja tuttuun tapaan outoja tilanteita. Niihin mä aina vaan jollain tapaa joudun, välillä omasta halustani välillä ei niinkään.
Olen taas hyvissä väleissä ystäväni Halilin kanssa ja olen siitä super innoissani. Pääsen heittämään hänen kanssaan vitsejä sekä sekoilemaan jotain turhaa. Sitä olen odottanut jo kauan.
Saan taas kaksi viikkoa kuunnella Shaggyn tarinoita ja nähdä hänen nopeasti vaihtuvat mielialansa. Saan myöskin rauhoittaa häntä ettei koko ravintola sekoa hänen takiaa.
Oodotan tulevaa hullunmyllyä, johon harva pääsee mukaan. En ole nähnyt toista perhettäni noin vuoteen, joten tätä lomaa on odotettu ihan tosissaan. Niinkuin joka vuosi tätä ensimmäistä matkaa.
Tätä tunnetta on hankala selittää. Se on aikalähellä sitä ettei olisi oikeasti nähnyt perhettään ainakaan puoleen vuoteen. Se jälleennäkemisen tunne on niin erilainen. En oikein edes tiedä mitä selitän, hah.
Mun loman kulkua pääsee seuraamaan helposti SnapChatissa, jossa mun nimimerkki on mansikkaomena.
OOTD: takki: h&m, kaulakoru: glitter, paita: Turkista, vyö: kirpputori, hame: ginatricot, laukku: Michael Kors, kengät: kookenkä
xjassu

6 kommenttia: