tiistai 4. heinäkuuta 2017

OH, HELSINKI

Mulla oli sunnuntaina aivan ihana päivä! Näin ihanaa ystävääni Mariamia pitkästä aikaa ja saimme juteltua kunnolla. Katsottiin vähän Netflixistä leffaa, pyörittiin vähän aikaa keskustassa ja Aurinkolahden rannalla.
Kyseinen ranta on muuten aivan ihana kuvauspaikka, kuten tämän postauksen kuvistakin voi huomata. Sunnuntaina oli lisäksi tosi kiva ja aurinkoinen sää. Mahtavan miljöön ja sään takia mun ei tarvinnut muokata tämän postauksen kuvia juuri yhtään! En muutenkaan muokkaa kuvia juuri yhtään, mutta nyt vielä vähemmän.
Tykkään Helsingistä tosi paljon ja nautin olostani siellä. Tiedän ettei tämä hyvä oloni johdu vain "vieraan" kaupungin lumosta, koska esimerkiksi Tampereella mulla ei ole samaa fiilistä. Ihan kiva paikkahan se on, mutta fiilis ei ole silti sama.
Helsingissä ollessani mulla on aina jollain tapaa positiivisempi mieli ja tunnen oloni paljon itsevarmemmaksi. Tämän mahtavan olon lisäki pidän myös Helsingin ulkonäöstä. Siellä on niin paljon kauniita rakennuksia ja edes vähän sellainen ison kaupungin vilske. Tykkään vilskeestä ja menosta ympärilläni. En tiedä oikein mistä se johtuu, mutta olen silti aina nauttinut siitä.
Jos suunitelmissani olisi jäädä asumaan Suomeen, niin kaupunkini olisi silloin varmasti Helsinki. Jokatapauksessa jossain melko samantapaisessa kaupungissa haluan asua. Oli se sitten Euroopassa tai jossain ihan muualla. Näen itseni kylläkin enemmän Euroopassa kuin esimerkiksi Aasiassa, mutta mistä sitä ikinä voi tietää. 
Onko teillä jotain suosikki kaupunkia? Onko jonkun muunkin suunnitelmissa muuttaa Suomesta pois?
OOTD: takki: h&m, housupuku: bikbok, kaulakoru: ei tietoa, kengät: h&m
xjassu

4 kommenttia:

  1. Ihana asu ja upeet maisemat näissä kuvissa! <3 Liityin lukijaksi, sulla on tosi kivan oloinen blogi :)

    https://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Suomesta olis iha jees lähtee jos löytyis töitä ulkomailta! Mut ihana asu, varsinkin toi housupuku :)

    janikaelise.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina voi ainakin yrittää löytää, hah.
      Mut kiitos, tykkään itsekkin tosi paljon! :)

      Poista