tiistai 21. maaliskuuta 2017

SNAPCHAT | WEEK 11

En ole tehnyt Snapchat-postausta pitkään aikaan, joten nyt on viimeinkin uudestaan sen aika. Mun mielestä näitä on kiva tehdä ja lukea muiden blogeista. Tälläisiä postuaksia lukiessa saa nopeasti luettua kyseisen bloggaajan viikon menot ja kuulumiset. Mun mielestä ainakin tosi kätevää. Mitä sä olet mieltä tälläisistä Snapchat-postauksista?
1. Kävin ystäväni Peppiinan kanssa kahvilla alkuviikosta tai itseasiassa tilasin itse jääteen. Naurettiin paljon! 2. Pakollinen selfie bussia odotellessa. 3. Tein alkuviikosta hakemustani Helsingin lukion medialinjalle. Sinne pääsy merkitsisi mulle todella paljon, mutta pahoin pelkään että en pääse sinne sisään..
4. Kävin lauantaina kuvailemassa asukuvia ystäväni Saran kanssa. Tuossa kyseisessä paikassa ei olla itseasiassa ennen edes kuvattu! Siitä lisää seuraavassa postauksessa. 5. Hymyilytti perjantain ripsihuollon jälkeen. 6. Päädyttiin ystäväni Julian kanssa lauantaina puoli yhdeksän illalla ostamaan paketti jäätelöä ja tultiin syömään se meille. Pitkästä aikaa oltiin oikeasti vaan kahdestaan <3
xjassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti