sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

WEEKEND STUFF & SPRING OUTFIT

Mulla on ollut tähän mennessä tosi kiva viikonloppu. Perjantaina näin pikaisesti ystävääni Juliaa sekä hänen poikaystäväänsä Chrisiä. Heidän näkemisen jälkeen menin nauttimaan ripsihuollosta ja sen jälkeen hain R-kioskilta paketin. Eilen eli lauantaina näin myös Juliaa, mutta tällä kertaa oltiin kahdestaan. Käytiin syömässä Mäkkärissä ja pyörittiin bussiessa. Yhdeksän aikaan illalla käytiin ostamssa paketti jäätelöä ja tultiin syömään se meille. Yritettiin pysyä hiljaa, että siskonpoikani saisivat nukuttua, mutta naurulle ei meinannut tulla loppua. Julian lähdettyä katsoin vielä vähän Netflixiä ja snäppäilin ihmisten kanssa.
Käytiin ystäväni Saran kuvailemassa tämän postauksen kuvat maanantaina. Uskalluin silloin ensimmäistä kertaa syksyn jälkeen pukemaan ohuen takin. Laitoin alle vielä paksun neuleen ja kaulaan kaulahuivin, mutta silti oli paljon keväisempi fiilis kun oli ohut takki. Mulle tuli itseasiassa kuvaillessa aika kuuma, sillä käveltiin loppupelissä aika paljon ja lisäksi vielä pyörin kuvailujen aikana.
Kivaa sunnuntaita teille <3
OOTD: takki: only, neule: ginatricot, kaulahuivi: kirpputori, farkut: ginatricot, laukku: h&m, kengät: lahja
xjassu

6 kommenttia:

 1. Miäkin uskaltauduin pukeutumaan jo ohuemman takin viikonloppuna päälle, tosin myös villatakin ja kaulahuivin kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kuvat!:) me oltiin muuten joskus jossain samassa One Direction wa ryhmässä :D

  nooraemiliaaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi, ja kauniita kuvia! ❤

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista