maanantai 19. joulukuuta 2016

IT WAS A FAB DAY

Matkasimme lauantaina Saran knassa Helsinkiin tapaamaan vanhaa kouluystäväämme Mariamia. Emme ollet nähneet noin viiteen vuoteen! Mariama muutti Helsinkiin, kun olimme neljännellä luokalla. Yhteydenpito jäi, mutta noin kuukausi sitten Mariam tuli onneksi snäppäämään minulle!
Vietimme lauantaina tosi kivan päivän. Lähdimme Saran kanssa kohti Helsinkiä 9:40 Onnibussilla, joten olimme Kampissa 11. Mariam oli meitä vastassa. Pyörimme ensin Kampin sekä Forumin kaupoissa ja löysinkin sieltä onneksi joitain joululahjoja sekä Cubuksesta itselleni tosi kivan neuleen. Kävimme myös kävelemässä muun muassa Tuomiokirkolla sekä Esplandilla. Nautimme Starbucksin antimista ja siellä saimme myös idean mennä käymään Kiasmassa sekä Helsingin taidemuseossa eli HAM:issa. Kello 20:15 lähdimme Onnibussilla takaisin kohti Lahtea.
Kaiken kaikkiaan päivä oli todella onnistunut ja oli ihan mahtavaa nähdä Mariamia näiden kaikkien vuosien jälkeen! Muistelimme aika paljon ala-koulu aikoja ja saimme hyvät naurut siitä. Seuraavaan kerran ja lauantain välille ei todellakaan saa tulla viittä vuotta. 
Kiasma
Kiasma
Kiasma
Kiasma
Helsingin taidemuseo
Helsingin taidemuseo
Helsingin taidemuseo
Helsingin taidemuseo
xjassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti