sunnuntai 14. tammikuuta 2018

SATA JA YKSI ASIAA TAPAHTUI | SNAPCHAT

Tavallaan tuntuu, että oon ehtinyt tekemään tällä viikolla sata ja yksi asiaa, mutta silti samaan aikaan katsonut vain Netflixiä. Kävin alkuviikosta keilaamassa, näin näteimmän auringonlaskun ikinä, kahdesti ulkona syömässä ja vaikka mitä muuta. Tapahtumarikas viikko siis takana ja huomenna uutta kohti. 
1. Helsingissä oli alkuviikosta maailman nätein aurinkolasku ikinä! 2. Samana päivänä käytiin myös porukalla keilaamassa: Kasperin, Villen, Jasminin sekä Miken kanssa. Fiilisteltiin keilahallin bilemusiikkeja ihan huolella, hah! 3. Toisena päivänä pyörin Stadissa poikien kanssa. Kävin heidän kanssa myös kahvilla ja meillä oli tosi kivaa. 4. Selfien aika Tikkurilan juna-asemalla!
5. Meillä oli koulussa presidenttien vaalipaneeli, jossa oli vieraana Haavisto, Vanhanen sekä Torvalds. Oon itse Haaviston kannattaja, joten selfie oli pakko ottaa hänen kanssa! 6. Eka kerta tämän viikon ravintolaruualle. Käytiin siis ystäväni Mariamin kanssa jossain Kampin ravintolassa. 7. Tänään kävin kummitätini kanssa pizzeriassa, josta tilasin falafel-salaatin. 8. Peiliselfie uusien housujen kanssa!
xjassu

2 kommenttia:

 1. Nää postaukset on huippukivoja! Paljon juttuja mahtunu sun viikkoon :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itekki vähän hämmentyny, et kuinka paljon ehti tapahtua :D
   Kiitos!

   Poista