maanantai 29. tammikuuta 2018

KOEVIIKON LAUANTAI | MYDAY

Päivä 27.1.2018, lauantai
10:45 Mun piti herätä jo muutamaa tuntia aikaisemmin, mutta en kuullut herätystäni. Ajattelin, että jos heräisin melko aikaisin niin ei tarvitsisi kiirehtiä. Niin ei kuitenkaan käynyt, vaan nukuin keveät 11 tuntia.
11:15 Saan itseni sängystä ylös somettelujen jälkeen aamupalalle.
12-13 Yritän opiskella maanantain ruotsin kokeeseen. En ole ikinä ollut hyvä ruotsissa, mutta lukiossa on mennyt edes vähän paremmin.
Lupaan olla - Nopsajalka 
13:10 Teen viisitoista minuuttia kestävän hiit-treenin kotona, sillä tänään en ehdi treenaamaan pidemmän kaavan kautta. Treenin jälkeen menen suihkuun.
Breathe - Jax Jones ft. Ina Wroldsen 
13:45 Päätän pitää tauon opiskelusta ja alan katsomaan Viaplaysta Criminal Minds nimistä sarjaa. Lisäksi meikkaan sekä laitan muutenkin itseni hyvän näköiseksi sarjaa katsellessa.
15:15 Lähden bussilla kohti siskoni kotia, koska tänään juhlitaan kahden siskonpoikani syntymäpäiviä. Vanhempi eli Jere täyttää 7-vuotta ja nuorempi eli Jami täytti jo joulukuussa 5-vuotta.
19:40 Vietin siskoni luona hieman enemmän aikaa kuin alunperin ajattelin. Menen vielä käymään hänen kihlattunsa kanssa Mc Donaldsissa. Saan kahvin ja Mc Veganin.
Sen Olsan Bari - Aleyna Tilki 
20:20 Vihdoinkin kotona. Mun pitäisi vielä opiskella tiistain matikan koetta varten, mutta motivaatio sitä kohtaan on lievästi sanottuna kateissa.
22:30 Kirjoitan tämän postauksen luonnosta, muokkaan tulevia Instagram-kuvia sekä katson sivusilmällä Viaplayta
What Lovers Do - Maroon 5 ft. SZA
1:20 Kaiken turhan tekemisen jälkeen nukkumaan! En tehnyt ainakaan viimeiseen 1-1,5h mitään järkevää, hups. 

Biisit ovat linkkejä Youtubeen.
xjassu

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä koeviikkoon, kyllä se motivaatio vielä jostain löytyy 😊

    piiakristiina.blogspot.fi

    VastaaPoista