sunnuntai 6. elokuuta 2017

MILLAINEN MUN LOMA OLI?

Palasin torstaina kahden viikon lomaltani Marmariksesta. Kaksi viikkoa kului aivan liian nopeasti ja olisin erittäin mielelläni jäänyt sinne vielä hetkeksi. Varsinkin kun äitini jäi sinne vielä viikoksi, hän tulee kotiin perjantai-aamuna.
Olin kaksi viikkoa toisen perheeni kanssa, kuten aina ennenkin. Sain myös uusia ystäviä, sillä toisen perheeni ravintolassa on uusia työntekijöitä. Tuntui jollain tapaa tosi hassulta, että nämä uudet ihmiset tiesivät tasan tarkkaan kuka olen jo ennen kuin avasin suuni. Shaggy oli kertonut jo kaiken.


Toisen perheeni kanssa oleilun lisäksi kävin myös todella kauniilla Marmaris Marinalla pariin otteeseen. Se on satama-alue, jossa on paljon erilaisia laivoja sekä ravintoloita. Sillä alueella on noin puolet kalliimpaa kuin esimerkiksi rantakadulla(jossa perheen ravintola sijaitse), joten päädyimme ostamaan tarpeelliset asiat kaupasta.
Meillä oli tarkoitus äitini kanssa käydä siellä myös päiväsaikaan
, mutta vietimmekin kaikki päivät rannalla. Ei se minua juurikaan haittaa, koska olen ollut Marinalla monta kertaa myös päivällä.
Pääsin loppulomasta osaksi syntymäpäiväjuhlia
, sillä kahdella uudella työntekijällä oli syntymäpäivät samaan aikaan. Koristelin ravintolan Shaggyn kanssa(en niinkään vapaasta tahdostani, hah.)ja saatoin juhlia päivänsankarien kanssa aamuyöhön asti. Seuraavan päivän väsymyksestä huolimatta, mulla oli tosi hauska ilta!
Aikomukseni on mennä takaisin Marmarikseen syyslomalla
, joten ikävä toista perhettä kohtaan ei pääse kasvamaan liian isoksi. Olen siis noin yhdeksän viikkoa Suomessa ja taas mennään!


Kuvat ovat normaalia pienempiä laadun säilyttämisen takia, sillä kaikki kuvat on otettu puhelimellani.

OOTD: mekko: h&m, kello: timanttiset: laukku: ellos, kengät: h&m
xjassu

2 kommenttia: