torstai 20. lokakuuta 2016

MARMARIS | OCTOBER 2K16

Vietin taas aivan ihanan viikon Marmariksessa ja aivan mahtavien ihmisten seurassa, toisen perheeni. Kuten tavallisesti, mulla ehti sattua ja tapahtua. Mitään vakavaa ei kumminkaan tapahtunut, jotain omaa ja erilaista vain. Ikävä on suuri sekä aivan kaikkia kohti.
Sää suosi, joka päivä nousi ainakin 30 asteeseen ja aurinko paistoi. Viikkooni kuului: paljon naurua ja iloa, hämmennystä, paljon puhumista, luottamista, uusia vaatteita, outoihin tilanteisiin joutumista sekä tietysti hyvää ruokaa. Tuollaista se on mulla aina Turkissa, kun en mene sinne enää tavallisena turistina. Menen sinne toisen perheeni luo. Moni ei ymmärrä tuota käsitettä, mutta sitä ne ihmiset mulle kumminkin merkitsee.
Ensi vuonna taas uudestaan, ellei tule lottovoittoa että pääsisin myös talvella käymään siellä, haha. Olen nyt jo ehtinyt puhumaan paljon ihmisten kanssa, vaikka tulin Suomeen vasta maanantai-iltana! Paluu arkeen on ollut vähän hankalaa, mutta kyllä tämä tästä.
rantamaisema illalla <3
mulle kreikkalaista ja mutsille tonnikalaa <3
lähellä keskustan kauppoja on tuollainen kaunis vesiasia :D
samassa paikassa, kuin tuo vesiasia :D
selfie hotellin parvekkeella
uusi musta maksimekko pääsi päälle
kaunis Marmaris iltahämärässä
viimeisenä iltana lähdössä vielä kerran toisen perhen luo
Istanbulin lentokenttä paluumatkalla
ja paluumatka voi alkaa :/
xjassu

2 kommenttia:

  1. oi miten ihanalta marmaris näyttääkään!! ♥ en oo ikinä siellä käynyt, mutta ihanaa olisi päästä. reissukuume on muutenkin nyt aivan valtava, ja blogit on pullollaan toinen toistaan ihanampia postauksia :)

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on kyl todella kaunis paikka, suosittelen kovasti menemään! nyt vaa on sesonki ihan lopussa, et ens keväänä alkaa uudestaan ♡

      Poista