torstai 4. elokuuta 2016

MARMARIS 26/7-2/8

Kuten moni tietääkin vietin juuri viikon toisessa kodissani ja toisen perheeni luona Marmariksessa eli Turkissa. Viikko tuntui ja oli aivan liian lyhyt, mulla on jo nyt aivan hirveä ikävä takaisin, vaikka tulin vasta tiistaina Suomeen.
Ikävä on eniten siellä olevia ihania ihmisiä, jopa exääni(!!). Kyllä, luit oikein ikävöin hieman jopa exääni eli Ferhattia. Saimme nimittäin hänen kanssaan puhuttua aikalailla välimme selviksi ja meistä tuli kavereita. Muutakin draamaa mahtui viikooni, kuten mulla aina Turkissa. Eniten kumminkin ikävöin kumminkin Halilia ja Shaggya. Sain onneksi aikalailla asiat siellä puhuttua selviksi kaikkien kanssa. Turkkiperheeni lisäksi näin myös ihanaa skotlantilaista ystävääni Shereetä.
Kuten tavallista, en juuri ollut muualla kuin hotellilla ja Jimmyssä(eli Turkkiperheen ravintolassa), mutta siellä halusinkin paljon olla toisen perheeni kanssa. Ensimmäisenä iltana kävin myös keskustassa ja yhtenä päivänä veneretkellä, ihan Turuncissa asti haha. Toivon suuresti, että pääsen vielä tänä vuonna Marmarikseen takaisin, mutta mikään ei ole vielä varmaa. 
Niin ja kuten viime postauksessa mainitsin, unohdin kamerani muistikortin Suomeen, joten en saanut sillä kuvattua siellä mitään. Kaikki tämän postauksen kuvat on otettu kännykälläni ja melkein kaikki ovat jo Instagramissani(@itsjassu).
pakollinen selfie hotellin parvekkeella
maisemakuva rantakadula, matkalla kohti Jimmyä
ootd kuva, ensimmäisenä iltana
rannalla Turuncissa
pientä pelleilyä Aydinin kanssa
selfie Jimmyssä
maisema hotellin parvekkeelta
kankan eli Halilin kanssa
vielä yksi maisemakuva, Jimmyn rannalta
+ Nytkun kirjoitin tätä postausta, tajusin kuinka hirveä ikävä mulla on jo nyt tuonne ihanien ihmisten ja lämmön luo! Ehkä, pääsen sinne vielä tänä vuonna takaisin.. Ainakin toivoa siihen on vielä!
xjassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti