torstai 26. tammikuuta 2017

SNAPCHAT | WEEKS 3 &4

Musta tuntuu, että alan hukkumaan kaikenlaisiin kouluhommiin. Mulla on pian ainakin uskonnon esitelmä, äidinkielen lopputyön palautus ja köksän esitelmä. Niin ja eilen oli ruotsin koe ja ensi viikon tiistaina on matikan. Kouluhommien lisäksi olen yrittänyt jaksaa nähdä kavereita sekä katsoa How I Met Your Motheria. 
Lauantaina menen siskonpoikieni synttäreille ja pari muutakin juttua yritän saada lauantaina tehtyä. Ja sitä äidinkielen lopputyötä pitäisi työstää..
Nyt kuitenkin tämän postauksen pääpointtiin, eli niihin Snapchat kuviin!
 Kävin tosiaan viime viikon lauantaina Helsingissä tutustumassa yhteen lukioon ja näin samalla ihanaa Mariamia <3
Olen taas pitkästä aikaa ihastunut takaisin banaanilettuihin! Ne maistuvat parhaiten marjojen sekä turkkilaisen jogurtin kanssa.

Selfien aika.
Kuten jo sanoin kouluhommia on riittänyt. Tässä kuvaa yhteiskuntaopin tunniltakun käytiin työttömyyden eri tyyppejä läpi. Eikös kuulostakin kiinnostavalta, hah?
xjassu

4 kommenttia:

  1. Mis lukios kävit tutustumas? Ja mullaki noi kouluhommat on kyl kasaantunu ohan kiitettävästi mutta ehkä täältä selvitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin Helsingin medialukiossa! Noh, hyvä et löytyy fiilaaja :D

      Poista
  2. Hassua, mäkin oon nyt just ihastunut taas banaanilettuihin! Niitä ei kyllä määräänsä enempää jaksa syödä pitkää aikaa putkeen. Täälläkin kouluhommat painaa päälle, kun koeviikko alkaa huomenna, mutta tsemppiä sulle sinne! :-)

    http://rosaiidaemilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista