torstai 21. heinäkuuta 2016

RECIPE | VEGETABLES AND BULGUR

Kasviksia, linssejä sekä bulguria
Ainekset: 2dl punaisia linssejä, 1,5dl bulguria, 250g pakastekasviksia, 2 tomaattia, 2-4rkl turkkilaista jogurttia sekä mausteita + oliiviöljyä, raejuustoa
Ohje:
- Keitä noin litra vettä kiehuvaksi ja lisää siihen 1rkl oliiviöljyä sekä suolaa
- Lisää veteen linssit ja bulgur, keitä 7 minuuttia
- Lisää kasvikset veteen ja keitä vielä 3-4 minuuttia
- Pilko tomaatit valmiiksi
- Kaada ylimääräinen vesi pois jos tarpeellista
- Sekoita tomaatit ja turkkilainen jogurtti seokseen
- Mausta oman maun mukaan (esim. suola, pippuri, yrtit, valkosipulijauhe, paprika jne)
- Nauti raejuuston kanssa <3
xjassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti